Sommeren 2009 i fuglehuset

Der sker ikke det store i mit fuglehus i løbet af sommeren, da alle undulater er sat ud i volierer. Det tiden hvor der kigges og vurderes undulater, kommer der noget godt blandt ungerne? Sådan ved første øjekast synes jeg faktisk at der var en hvis fremgang. Specielt fra de par hvor jeg havde sat mine egne opdrættet undulater sammen med undulater købt hos Bjarne i Åbybro.

Så jeg tog til Nordjysk Nord med hvis forhåbning om et fornuftig resultat, men det blev ikke til nogen placeringer i B-klassen.

Jeg havde besluttet mig for at mine fjumrer år indenfor undulatverden måtte være overstået nu, så noget måtte ske! Jeg prøvede at kontakte den lokale opdrætter H.C. Fugle her i Viborg for at høre om han havde noget salg. Han havde da noget som jeg kunne komme og kigge på, så det gjorte jeg. Det gik en god eftermiddag med undulatsnak og kiggende på en masse undulater. Det endte da også med at jeg kom hjem med nogle undulater fra H.C.

Sommeren er også gået med at overveje hvilke varieteter jeg pt. vil arbejde med. Jeg har indtil nu haft normaltegnet, australsk broget, spangle, opalin og isabel. Jeg er kommet frem til at spanglerne er på vej ud, for jeg synes de andre passer bedre sammen.

For lige kort at vende tilbage til udstillerne, så gik det betydelig bedre for mig ved Midtjysk Mesterskab hvor mine australsk borget og til dels isabelerne klarede sig helt godt. Mine undulater havde åbenbart godt af at blive 2 måneder ældre.

Om 2 uger er det DM-tid det bliver spænende!!!